L'Hotel espai jove
dimarts 10.12.2019
Horari i ubicació

HOTEL – PUNTJOVE 

Matins: Dilluns i dijous de 10h a 14h.

Tardes: De dilluns a divendres de 16:30h a 20h.

Punt Jove Informació L'Hotel Serveis Entitats Activitats Enllaços d'interès Taulell d'anuncis Contacte
Pla Local de Joventut de Matadepera 2018-2021Compartir cotxeCompartir casaPrograma SEJOV
Informació legal

1. LLOC WEB

L'AJUNTAMENT DE MATADEPERA, compleix amb la Llei 34/ 2002 , d´11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Per complir amb la Llei citada, les dades d'informació general d'aquest lloc Web són: www.matadeperajove.cat

Titular: AJUNTAMENT DE MATADEPERA
Adreça: Plaça de l'Ajuntament 1 08230 Matadepera
Contacte: puntjove@matadepera.cat
Telèfon: 93 787 02 00
NIF: P-0811900-J


2. POLÍTICA DE DADES

2.1 Continguts

L'Ajuntament de Matadepera posa els mitjans tècnics necessaris per tal que les dades siguin correctes i la web estigui lliure de virus i altres programes malignes, però no garanteix que estigui lliure d'errors tècnics, editorials o tipogràfics, o per omissions d'informació accessible a través d'aquest lloc web, malgrat els esforços necessaris per evitar-los i corregir-los.

L'Ajuntament de Matadepera no es fa responsable de les informacions i opinions que siguin emeses a través del lloc web o de qualsevol altre al qual s'accedeixi per mitjà d'enllaços (links).

2.2. Condicions d'ús i funcionament del lloc Web

L'ús d'aquesta pàgina web atribueix la condició d'usuari de la mateixa (en endavant l'usuari) i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal.

El lloc web de l'Ajuntament de Matadepera pot ser visitat pels usuaris de forma lliure, excepte aquelles àrees reservades a cada ciutadà, en les que es demana clau d'identificació i contrasenya, que són reservades per a cada ciutadà.

L'usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i el present Avís Legal. A aquest efecte, l'usuari ha d'abstenir-se d'utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits i/o lesius dels drets i interessos de tercers.

2.3. Exempció de responsabilitat per l'ús o funcionament d'aquest lloc Web

La responsabilitat per l'ús de la informació continguda en la pàgina Web és de l'usuari. L'Ajuntament de Matadepera queda eximit de tota responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pugui derivar-se de l'accés, la captació i l'ús per part de tercers de les informacions i la publicitat continguda en aquest lloc Web i de les opinions facilitades pels usuaris en el mateix.

L'usuari és l'únic i exclusiu responsable de les seves claus d'identificació i contrasenya per accedir als serveis i continguts d'aquest lloc Web.

L'Ajuntament de Matadepera no es fa responsable de l'ús indegut de les claus d'identificació i contrasenyes d'accés dels usuaris ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús per part dels usuaris, la pèrdua o l'oblit dels mateixos, ni del seu ús indegut per tercers no autoritzats.

L'Ajuntament de Matadepera presta els seus serveis i continguts de forma continuada amb tots els mitjans tècnics al seu abast per portar a terme aquesta prestació de forma satisfactòria i no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin derivar-se de falta de disponibilitat del lloc Web. En tot cas, durà a terme totes les actuacions precises per restablir els seus serveis en supòsits de problemes tècnics.

3. DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la informació continguda en aquest lloc web (textos, dissenys, gràfics, imatges) són de titularitat de l'Ajuntament de Matadepera i dels seus autors i tenen la consideració d'obres protegides, de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, essent igualment d'aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.

Està autoritzat l'ús personal, no comercial.

Es prohibeix expressament tot ús o reproducció comercial de qualsevol dels textos, imatges o materials de qualsevol mena que es trobin en aquest Web, sense autorització expressa de l'Ajuntament de Matadepera.

Les marques o signes distintius, logotips i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa que apareguin en el lloc Web de l'Ajuntament de Matadepera són propietat d'aquest i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

L'Ajuntament de Matadepera no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços o que provingui de fonts alienes a aquest Web.

4. LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (LOPD)

4.1 Dades subministrades voluntàriament per l'usuari

Les dades personals que són sol·licitades als usuaris únicament consistiran en aquelles que impliquin una identificació de caràcter general i seran les estrictament necessàries per a la prestació dels serveis. Aquesta informació s'utilitzarà exclusivament per donar l'efectiva resposta o prestació del servei a l'usuari.

L'usuari del lloc Web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza l'Ajuntament de Matadepera a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús, als efectes de l'exercici de les funcions d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L'usuari del lloc Web que hagi facilitat les seves dades accepta expressament rebre informació municipal de l'Ajuntament de Matadepera d'acord amb la Llei de Bases de Règim Local (7/1985, de 2 d'abril - Art. 25 i 28) que pugui ser del seu interès, excepte que comuniqui la seva negativa en qualsevol moment a l'Oficina de Registre de l'Ajuntament de Matadepera, a través de la Bústia de suggeriments o a través d'aquest lloc web: www.matadepera.cat.

4.2 Drets dels interessats

L'usuari del lloc web que faciliti dades de caràcter personal queda assabentat que podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, dirigint-se a l'Oficina de Registre de l'Ajuntament de Matadepera, - Plaça de l'Ajuntament 1 08230 MATADEPERA, o a través d'aquest lloc web: www.matadepera.cat.

4.3 Comunicació Segura

L'Ajuntament de Matadepera compleix amb les mesures de seguretat de protecció de dades de caràcter personal que estableix la legislació vigent i ha adoptat les mesures raonablement exigibles conforme als coneixements tècnics actuals, la naturalesa de les dades i els riscs a que estan exposades, ja sigui per l'acció humana o pel medi físic, per evitar la seva pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i/o apropiació indeguda de dades de caràcter personal.

5. SUGGERIMENTS

Esperem que la informació d'aquest lloc Web us sigui útil i us agrairem tots els suggeriments, comentaris o dubtes que ens pugueu fer arribar a través de l'adreça de correu puntjove@matadepera.cat.
Calendari d'activitats
<   Octubre de 2019   >
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Ajuntament de Matadepera
Ajuntament de Matadepera - Regidoria de Joventut - Sant Isidre, 35 - 93 787 02 58 - puntjove@matadepera.cat - Informació Legal
Disseny i Programació web: Natàlia Guimerà + Rourets